Experiența în domeniul financiar-contabil

Cei peste 20 de ani de experiența în domeniu ne-au învățat cum să ne adaptăm serviciile pentru orice domeniu de activitate, astfel încât clienții noștri să beneficieze de o ameliorare a fiscalității, să știe în orice moment ce se întâmplă din punct de vedere financiar cu firma lor și să se poată concentra pe activitățile profitabile din cadrul societății.

Simconta Accounting face parte din grupul P&F Finance LTD si JCP Audit → www.JCP.eu

Servicii complete

Oferim soluții eficiente de contabilitate, fiscalitate, resurse umane, evaluări și analize financiare, special adaptate domeniului de activitate al clienților.
Servicii contabile complete înseamnă că la Simconta veți găsi rezolvare la orice problema cu care vă confruntați. Indiferent dacă este vorba despre evaluări și analize financiare, chestiuni fiscale sau legate de sectorul resurselor umane (inclusiv asistenta in obtinerea de permise de mucna pentru cetateni straini), ne putem adapta în funcție de domeniul de activitate al clientului și oferim cele mai bune soluții.

Performanță

Pentru a livra cele mai bune servicii, expertii nostri au fost acreditati de cele mai importante organisme din domeniu, atat din Romania cat si internationale:

 

    • CECCAR – Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania
    • CAFR – Camera Auditorilor Financiari din Romania
    • CCF – Camera Consultantilor Fiscali din Romania
    • UNPIR – Uniunea Nationala a Practicienilor in Insolventa din Romania
    • ACCA – Association of Chartered Certified Accountants

Clienți

Construim o relație de încredere cu toți clienții noștri pentru a crea parteneriate pe termen lung, benefice pentru ambele părți.

Am inteles importanta detaliilor. Tocmai de aceea, preocuparea noastra constanta este identificarea posibilitatilor de dezvoltare pentru fiecare firma si companie cu care colaboram.

Obiectivul nostru este sa oferim servicii de inalta calitate si sa identificam orice oportunitati care pot duce la reusita financiara a clientilor nostri.

Relatiile pe care le construim sunt stabile, bazate pe incredere – dovada e portofoliul vast de clienti care ne apreciaza standardele de performanta si profesionalismul.

Ca in oricare alt domeniu de activitate, experienta isi spune cuvantul. In cei peste 20 de ani de la infiintarea grupului de firme de contabilitate ne-am adaptat constant serviciile, indiferent de domeniul de activitate al clientului. Doar in aceasta maniera am reusit sa oferim oricui solutia
cautata: ameliorarea fiscalitatii, control deplin si monitorizare din punct de vedere financiar.

In acest fel, clientii, colaboratorii si partenerii nostri s-au putut concentra mai bine pe alte aspecte din firmele proprii, lasand serviciile contabile in grija Simconta.

Parteneri noștri

→ P&F FINANCE LTD INTERNATIONAL

→ Tehnică fiscală

→ Cabinet lichidator Mihaela Monea

Sedii secundare SIMCONTA

Grecia  – Athens – Bulevardul Athinon 52 - Peristeri
Cipru   – Nicosia – Bldv. Papavasileiou 70

Contactează-ne!

Telefon: 0725 150 284

Echipa noastră este pregătită să preia solicitarea dvs. în orice clipă.