firma de contabilitate
 

Indiferent de domeniul de activitate, relatia cu contabilul/firma de contabilitate trebuie sa fie intotdeauna una eficienta, bazata pe incredere si pe respect. Este solutia pentru o colaborare de durata – ceea ce ar trebui sa urmareasca oricine de altfel. In acesta privinta,  am avut dintotdeauna in vedere transparenta, pentru oricare dintre serviciile puse la dispozitie pe simconta.ro. Stim cat de mult conteaza un partener dedicat, care are capacitatea de a optimiza din punct de vedere financiar o companie, de aceea acesta este rezultatul pe care planuim sa vi-l aducem de fiecare data.

Pentru buna desfasurare a lucrurilor, orice firma care ofera servicii de contabilitate ar trebui sa urmareasca o serie de aspecte. In randurile de mai jos va prezentam cateva dintre acestea, asupra carora personal ne-am indreptat atentia si am dorit sa le indeplinim, astfel ca fiecare relatie de colaborare sa fie una de succes.

  • O atitudine proactiva

Consideram ca o modalitate corespunzatoare de a incepe o relatie de colaborare este printr-o atitutine proactiva, respectiv prin una care sa mentina intreaga activitate in sfera profesionalismului si a increderii. Faptul ca domeniul contabil este unul deosebit de complex si presupune asumarea unei responsabilitati enorme nu este nou. Periodic au loc rectificari si modificari in randul diverselor aspecte ce il vizeaza, iar clientul trebuie sa fie mereu pus la curent cu toate acestea.

Lucram numai cu experti in domeniul contabil pentru ca ne dorim sa oferim clientilor nostri intotdeauna informatii corecte, respectiv posibilitatea de a lua deciziile care aduc beneficii companiei. Inregistrarea si raportarea activitatii financiare trebuie efectuate in timp util de fiecare data si la fel trebuie realizata si plata taxelor. Ne asiguram de toate aceste aspecte, pentru a evita neplacerile de apoi – penalitatile.

  • Accesibilitate la informatii

Comunicarea pe care o desfasuram cu fiecare client este una eficienta, mai ales ca alegem sa te tinem informat legat de orice schimbare legata de fiscalitate si contabilitate. Sunt aspecte care te pot ajuta sa iei o decizie de viitor, deci nu neglijam nici un detaliu cat de mic.

Pentru ca nu oricine cunoaste baza de termeni utilizati in contabilitate, ne asiguram ca primesti o informare accesibila. Acolo unde este necesar iti aducem lamuririle de care ai nevoie pentru a intelege pe deplin modul de desfasurare a lucrurilor, respectiv cum urmeaza sa procedam in diverse situatii.

  • Profesionalism si responsabilitate

Fiecare are un interes precis pentru afacerea sa. Stim sa ne raportam intotdeauna la nevoile clientilor nostri, fiind constienti ca este necesar sa fim in acelasi timp pentru acestia si consultanti de business. Aplicarea celor mai inalte standarde de calitate este o regula pentru noi, in functie de care desfasuram fiecare etapa de activitate. De asemenea tinem cont de diversele modificari ale reglementarilor de ordin fiscal si financiar – contabil ce au loc in mod constant.

  • Punctualitate

Fara corectitudine nici o afacere nu va fi de durata, chiar daca poate va cunoaste un succes rapid. Este un lucru valabil si pentru cele din domeniul contabil, motiv pentru care punem un accent deosebit pe respectarea planificarilor pe care le realizam la inceputul colaborarilor. In acest mod reusit sa livram cu promptitudine raporturile, respectiv a diverselor materiale financiare. Ii scutim astfel pe clientii nostri de penalitati nedorite si de alte neplaceri de acest fel.

  • Confidentialitate maxima

Neaparat necesar este a include in contractul de colaborare clauze privind nerespectarea confidentialitatii. Stim cat este de important pentru clientii nostri ca toate datele si informatiile de care ne ocupam sa fie tinute sub confidentialitate, motiv pentru care oferim garantia sigurantei acestora.

Credem si ne dorim sa fim si sprijinul afacerii tale, astfel ca te asteptam pe simconta.ro cu o lista completa de servicii de contabilitate.